Tuinkabouter - vissend - 34 cm - Kunststof - voor binnen en buiten - grappige tuinkabouter - Tuinbeelden

1899821
38.49
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shoppartners
4,3 Sterren
Tuinkabouter - vissend - 34 cm - Kunststof - voor binnen en buiten - grappige tuinkabouter - Tuinbeelden
38.49
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze vissende tuinkabouter in staande houding, met een hengel stevig in zijn hand, heeft een indrukwekkende hoogte van 34 cm. Hij is vervaardigd uit hoogwaardig en duurzaam kunststof, wat hem bestand maakt tegen diverse weersomstandigheden. Dit zorgt ervoor dat hij het hele jaar door buiten kan staan zonder dat zijn kleur of vorm vervaagt.

Deze tuinkabouter is een super originele en grappige toevoeging aan elke tuin. Zijn vrolijke en eigenzinnige uitstraling maakt hem een perfecte keuze voor iedereen die wat humor en speelsheid aan hun buitenruimte wil toevoegen. Of het nu gaat om een traditioneel aangelegde tuin, een moderne stadstuin, of zelfs een klein balkon, deze kabouter met zijn visgerei brengt ongetwijfeld een glimlach op het gezicht van iedereen die hem ziet.

Zijn gedetailleerde ontwerp en levendige kleuren zorgen ervoor dat hij een echte blikvanger is. De combinatie van zijn standvastige houding en de hengel in zijn hand maakt hem een uniek decoratief object, dat niet alleen tuinliefhebbers maar ook bezoekers en voorbijgangers zal verrassen en amuseren.

Kortom, deze vissende tuinkabouter is meer dan alleen een decoratiestuk; hij brengt vreugde en een unieke sfeer in elke tuin. Of u nu een verzamelaar van tuinkabouters bent of gewoon op zoek bent naar een opvallend en leuk accent voor uw tuin, deze kabouter is een uitstekende keuze.

Voordelen van dit artikel

  • Voor binnen en buiten
  • Van duurzaam Kunssstof
  • Perfect decoratie item

Productspecificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 8718758975267
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Kunststof
Gesponsorde producten

Beoordelingen