Tuinslangbox RollUp M

3975394
173.09
Je kunt 34 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hermie
4,1 Sterren
Tuinslangbox RollUp M
173.09
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Gardena slangenbox RollUp M in een stijlvolle turkooise kleur is de perfecte oplossing voor het netjes en efficiënt opbergen van uw tuinslang. Met een royale capaciteit van 20 meter biedt deze slangenbox voldoende lengte om uw tuin van water te voorzien zonder dat de slang in de weg ligt. De automatische oprolfunctie maakt het oprollen eenvoudig en voorkomt knikken en knopen, zodat u altijd snel aan de slag kunt.

 

Afmetingen en Materiaal

De Gardena RollUp M heeft een geoptimaliseerde vorm die ervoor zorgt dat het ruimtebesparend is. Gemaakt van hoogwaardige, weerbestendige materialen, is deze slangenbox ontworpen om langer mee te gaan, ongeacht de weersomstandigheden in uw tuin.

 

Functionaliteit en Ontwerp

Het ontwerp van de Gardena slangenbox RollUp M is zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk. De automatische oprolsensor zorgt ervoor dat de slang netjes en veilig wordt opgeborgen, terwijl het stijlvolle turkooise uiterlijk een vleugje kleur toevoegt aan uw buitenruimte. De slang kan eenvoudig worden vergrendeld op verschillende lengtes, zodat u altijd voldoende werkruimte heeft.

 

Gebruik en Toepassing

De Gardena RollUp M is ideaal voor particulier gebruik in tuinen en op balkons. Dankzij het lichte gewicht en de handige handgreep is de slangenbox eenvoudig te verplaatsen waar nodig. Perfect voor het bewateren van bloemen, planten en gazons zonder gedoe met een rommelige slang.

 

Kenmerken

  • Handige automatische oprolfunctie
  • 20 meter capaciteit
  • Weerbestendig en duurzaam materiaal
  • Compact ontwerp
  • Eenvoudige installatie
  • Vergrendelbare slanglengte voor gebruiksgemak

Productspecificaties

  • Merk: Gardena
  • EAN: 4078500051996
Gesponsorde producten

Beoordelingen