Vileda Schuurspons Glitzi Power Inox Colors 2+1

4535072
3.49 2.99
Ook in onze winkels
Verkoop door Blokker
Vileda Schuurspons Glitzi Power Inox Colors 2+1
3.49 2.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen

Productomschrijving

Met de schuurspons Glitzi Power Inox Colors van Vileda wordt je keuken schoonmaken een prettig tijdverdrijf! De levendige kleuren fleuren niet alleen je keuken op, ze helpen ook om je schoonmaakklusjes beter te organiseren, want je kunt voor elke specifieke taak een verschillende kleur gebruiken.

De unieke roestvrijstalen buitenlaag van de Glitzi Power Inox Colors van Vileda geeft de spons een gemakkelijk uit te spoelen textuur. Alle etensrestjes en vuil die in een gewoon metalen schuursponsje zouden blijven vastzitten, kunnen op die manier gemakkelijk verwijderd worden. De spons verwijdert zeer doeltreffend en zonder moeite alle vet, kruimels en het meest uitdagende vuil van verscheidene oppervlakken, inclusief potten en pannen. De roestvrijstalen coating maakt de schuurspons ook duurzamer, waardoor ze vijf keer langer meegaat dan een gewoon metalen sponsje.

 De schuurspons Glitzi Power Inox Colors van Vileda is ontworpen voor een langdurig, dagelijks gebruik en is een grote aanwinst voor je schoonmaakarsenaal! Ontdek het verschil tijdens het schoonmaken van je keuken en maak er een prettige taak van dankzij de schuurspons Glitzi Power Inox Colors van Vileda.



Productspecificaties

  • Merk: Vileda
  • Artikelnummer: 0017050
  • EAN: 4023103246638
Gesponsorde producten

Beoordelingen