Vileda Ultramax Care Vervangingsdoek

4604592
13.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Verkoop door Blokker
Vileda Ultramax Care Vervangingsdoek
13.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Vileda Ultramax Care-vervanging is de perfecte oplossing om delicate vloeren in alle zachtheid vochtig te reinigen met het extra voordeel dat ze ook nog eens milieuvriendelijk is. Wat deze vervanging onderscheidt, is haar unieke combinatie van hoogwaardig materiaal gemaakt van 100% gerecycleerde microvezels*. Deze neemt niet alleen doeltreffend alle haren en vuil op zonder krassen te maken in je delicate vloeren, maar ze pakt ook een andere veelvoorkomende zorg van consumenten aan: een teveel aan water op delicate vloeren.

In tegenstelling tot gewone mophoezen laat de vervanging van de Ultramax Care-mop van Vileda veel minder vocht achter op de vloer. Dit is vooral een groot voordeel op gevoelige houten vloeren, want het voorkomt dat ze te vochtig worden en daardoor beschadigd raken. Met deze vervanging kan je je delicate vloeren in alle vertrouwen onderhouden, zodat ze hun schoonheid behouden en lang meegaan.

De vervanging Ultramax Care op je Ultramax-systeem bevestigen is kinderspel. Plaats ze gewoon op de platte kant van de kop en klik de drukknopen vast. Voor nog meer gemak tijdens het dweilen van je vloeren, kan je de mop combineren met de Ultramax-emmer met PowerPress. Spoel de vervanging in de emmer, steek ze in de pers en wring ze uit tot het gewenste vochtgehalte.

Wij zijn ons bewust van het belang van duurzaamheid, daarom is de Vileda Ultramax Care-vervanging gemaakt van 100% gerecycleerde microvezels. Ze draagt dus niet alleen zorg voor je delicate vloeren, maar ook voor het milieu door minder afval te produceren en gebruik te maken van gerecycleerde materialen.

Ook de reiniging ervan na het dweilen is een fluitje van een cent. Stop de Vileda Ultramax Care-vervanging gewoon in de wasmachine en was ze samen met gelijkaardige stoffen aan max. 60 °C, zodat er tegen de volgende schoonmaakbeurt een frisse vervanging klaarligt.

*Disclaimer: Gerecycleerd gedeelte verwijst naar de microvezels in de vervanging (witte delen). Totaal gerecycleerd gedeelte: 75% van de stof
 



*Disclaimer: Gerecycleerd gedeelte verwijst naar de microvezels in de vervanging (witte delen). Totaal gerecycleerd gedeelte: 75% van de stof


 





Productspecificaties

  • Merk: Vileda
  • Artikelnummer: 0017606
  • EAN: 4023103242555
  • Geschikt voor welk type vloer: Tegels Laminaat Vinyl Houten vloer Marmer Parket
Gesponsorde producten

Beoordelingen