Blokker theelichthouder Inge - 7x7x8cm - geel

4504485
2.99
Ook in onze winkels

Kies je kleur:

Verkoop door Blokker
Blokker theelichthouder Inge - 7x7x8cm - geel
2.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Morgen ophalen, vanaf 1 uur na opening*

Productomschrijving

De Blokker theelichthouder Inge is een stralende toevoeging aan elke ruimte. Met afmetingen van 7x7x8 cm verspreidt deze theelichthouder een warm en uitnodigend licht, perfect voor het creëren van een gezellige sfeer in huis. De houder is uitgevoerd in een levendige gele kleur, waardoor een vrolijke en zonnige uitstraling wordt toegevoegd aan uw interieur.

Het compacte formaat van de Blokker theelichthouder Inge maakt het ideaal voor plaatsing op tafels, vensterbanken of in badkamers voor een vleugje kleur en sfeer. Het eenvoudige en eigentijdse ontwerp maakt het een veelzijdig accentstuk dat perfect past bij diverse interieurstijlen.

Gemaakt van hoogwaardig materiaal, is deze theelichthouder duurzaam en veilig in gebruik. Of u nu een ontspannen avond thuis doorbrengt of een feestelijke bijeenkomst plant, de Blokker theelichthouder Inge voegt een subtiele en warme gloed toe aan elke gelegenheid. Met zijn heldere kleur en gezellige uitstraling is deze theelichthouder ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden of familie. Breng wat vrolijkheid en warmte in uw huis met de Blokker theelichthouder Inge in geel.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0016613
  • EAN: 8718827375288
  • Kleur: Geel
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 7x7x8 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen