Blokker theelichthouder Inge - 7x7x8cm - roze

4504705
2.99
Ook in onze winkels

Kies je kleur:

Verkoop door Blokker
Blokker theelichthouder Inge - 7x7x8cm - roze
2.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Morgen ophalen, vanaf 1 uur na opening*

Productomschrijving

De Blokker theelichthouder Inge is een prachtige en sfeervolle toevoeging aan elke ruimte. Met afmetingen van 7x7x8 cm biedt deze theelichthouder de perfecte maat om een warm en zacht licht te verspreiden. De houder is uitgevoerd in een delicate roze kleur, waardoor een vleugje zachtheid en romantiek wordt toegevoegd aan uw interieur.

Het charmante ontwerp van de Blokker theelichthouder Inge voegt een subtiele en verfijnde elegantie toe aan elke setting. Of het nu op een salontafel, een dressoir of een vensterbank staat, deze theelichthouder straalt een rustgevende en gezellige ambiance uit. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, is de houder duurzaam en veilig voor gebruik met theelichtjes.

Of u nu een ontspannen avond thuis wilt creëren of een romantisch diner wilt organiseren, de Blokker theelichthouder Inge biedt een mooie en praktische oplossing. Het is ook een prachtig cadeau-idee voor vrienden of familie die houden van stijlvolle en verfijnde woonaccessoires. Voeg een vleugje zachtheid en warmte toe aan uw huis met de Blokker theelichthouder Inge.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0016615
  • EAN: 8718827375349
  • Kleur: Rood
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 7x7x8 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen