Blokker theelichthouder Inge - 7x7x8cm - groen

4504704
2.99
Ook in onze winkels

Kies je kleur:

Verkoop door Blokker
Blokker theelichthouder Inge - 7x7x8cm - groen
2.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Morgen ophalen, vanaf 1 uur na opening*

Productomschrijving

De Blokker theelichthouder Inge is een betoverende toevoeging aan elke ruimte. Met afmetingen van 7x7x8 cm straalt deze theelichthouder een zachte en rustgevende gloed uit, perfect voor het creëren van een ontspannen sfeer in huis. De houder is uitgevoerd in een charmante roze kleur, waardoor een vleugje speelsheid en warmte wordt toegevoegd aan uw interieur.

Het compacte formaat van de Blokker theelichthouder Inge maakt het ideaal voor gebruik op tafels, planken of zelfs in badkamers voor een rustgevend effect tijdens het baden. Het delicate ontwerp voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte en maakt het een perfect accent voor zowel moderne als traditionele inrichtingen.

Gemaakt van hoogwaardig materiaal, is deze theelichthouder duurzaam en veilig in gebruik. Of u nu een gezellige avond thuis doorbrengt of een romantisch diner plant, de Blokker theelichthouder Inge voegt een subtiel en sfeervol element toe aan elke gelegenheid. Met zijn kalmerende gloed en charmante uitstraling is deze theelichthouder ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden of familie. Transformeer uw ruimte in een oase van rust en schoonheid met de Blokker theelichthouder Inge.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0016614
  • EAN: 8718827375318
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 7x7x8 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen